Email: hr@promarketingal.com

Outbound

Outbound eshte nje sherbim i ofruar nga kompanite kryesore, e cila lejon per te rritur shitjet, monitoroje preferencat e klienteve dhe kenaqesine e tyre.

 

  1. Shitjen e drejtperdrejte per mbledhjen e te dhenave dhe te teknikave te reja te shitjes. E gjithe kjo eshte e mundur ne saje te aftesise profesionale qe ne kemi per te fituar vemendjen e bashkebiseduesit ne nje menyre te qarte dhe transparente ne pak sekonda.

 

  1. Up-sell

Koncepti i Up-sell eshte t'i drejtohet klientit per  produkte te ndryshme dhe cilesi me te larte, me te njejtat funksione themelore, por me nje diference rritjen e shpenzimeve fikse, sepse ne kete menyre klienti eshte ne gjendje per te kuptuar se çfare jane dallimet me vlere per te shpenzuar per to. Kjo eshte nje shenje per te afruar klientin i cili, gjate rruges, merr mbeshtetjen tone dhe profesionalizmin tone.

Klienti shpenzon me shume, eshte i vetedijshem per dallimet dhe i kenaqur i marreveshjes bere.

 

  1. Cross-sell

Strategjia e shitjes se nje produkti ne sherbimin e kerkuar nga klienti, pasi ka konsoliduar dhe ka konfirmuar shitjen.