Email: hr@promarketingal.com

Ada Hollding ofron pune per pozicionin vacant Financiere

20-09-2016

Ada Hollding ofron pune per pozicionin vacant Financiere

Prane Lounge Bar Bla_Bla

 

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

-Te kete njohuri shume te mira mbi sistemin Alpha

-Te kete njohuri te mira  ne kontabilitet

 -Te kete njohuri ne word , exel

-Te kete eksperience pune mbi 3 vjet

 -Gjnia Femer

-Aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne grup.

Kohezgjatja ditore e punes do te jete 6 ore

Paga e ofruar 40.000 leke

Te interesuarat mund te dergojne CV e tyre ( me foto )ne adresen : hr@promarketingal.com, ose  mund te paraqiten personalisht ne zyrat qendrore te ProMarketing  bashke me cv,ne adresen e meposhtme,: Rruga”Sami Frasheri, 50 m pa arritur tek gjimanzi “Petro Nini Luarasi”, Tirane nga ora 10:00 deri ne 19:00

Cel : 0696701150

 

Jeni te mirepritur!